A few months ago, when I was at home in La Villette, a small coastal village near the Italian border, I found myself thinking of the lake and its lake villas.

They were my favourite.

As I drove past the lake’s edge, I could feel the warm waters running beneath the asphalt road.

I had never been there.

It felt like the perfect place to live.

The lake villa had been built in 1958, when the lake was called “Punta della Vina”.

The lake has a shallow water table and is the largest lake in the world, but it has only been a few decades since it was developed.

A few kilometres away, the villa complex has been rebuilt into a resort and spa complex, which has become a tourist attraction.

When I visited the lake in 2013, I saw some of the original lake buildings, the original stone columns and the wooden fences that surround the villas and the lake.

I thought: If the lake is going to stay for another century, it is time to do something about it.

I have a dream.

It is to restore the lake villare and its original architecture to its former glory.

The project is called La Villete.

The villas were designed by the architect Stefano Dalla Francesca.

The site is a small park, surrounded by a garden.

There are no shops or restaurants.

There is a stone bridge to the lake, which crosses the main road into the town.

There were no houses or structures at the site when the villare was built, so I started from scratch.

The building was built from the ground up, with a total of 50 villas, each with a maximum of six residents.

These are the villares at La Villete.

The village is located about 10 kilometres from the town of La Villette.

At the beginning of my visit, I was not sure if I would like to stay here.

There was a small sign that said “No smoking”.

But as soon as I entered the village, I discovered that this was the only sign on the road to the villahas.

I walked past the village and saw the same wooden fence.

I realised that this is the only way I could reach the lake from the village.

I decided to use the villanese to make a trail that goes through the lake to the other villas to the west.

The trail follows the water for a few kilometres and then disappears again.

I knew that I needed a few days to complete the project.

I set out from the villar as early as possible, when it was dark.

I took my first walk at the beginning, because it was sunny and I did not want to be in the water.

I used a flashlight to look around the site.

I could not see the water because the villans had all been completely submerged.

As soon as the sun rose, I walked down the trail, past the lakes, to the next villa.

I saw a couple of small buildings, one of which was the villaret.

It was a beautiful and well-built building, which was about 40 metres (164 feet) tall.

It had a large window on one side, and there were three large windows on the other side.

I was surprised to see the lake under the roof.

The ground was covered with sand, which is common at the lake when the water is very low.

There seemed to be a lot of vegetation around the villetas, which looked like the leaves of an alfalfa plant.

It looked as if there were some animals swimming around.

I wondered if they had some kind of swimming pool.

I asked the local man, who was the resident of the villamot, if he knew anything about swimming.

He told me that the villat was built by a family who were farmers and fishermen.

They had no money.

They built it in the 1940s.

I am not sure how much money they had, but I am certain that the people in charge knew that it would be very useful to the town and to the community.

The man who built the villade told me the following: “There was a man who was a local fisherman and his boat was in trouble.

He had a strong desire to live in La Ville and to be part of the community and to have the villashop.

He wanted the villaste to be bigger than the town.”

He said that the man’s wife was the one who came up with the idea of building the villouse.

He said: “The family was not very wealthy, but they built the village because they were happy with their land and that they could get by.

I think it was a good decision for them.”

The villare is not big, but there are many rooms, and I was glad to see that it was not too big.

I noticed that there was no heating or water.

The only light that came through